Diensten

Ontdek

Onze diensten

Boekhouding

Door samen te werken met Langens en Muurmans V.O.F. kunt u veel zorgen, tijd en geld besparen! Met behulp van moderne technologie en geavanceerde automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief aan te bieden.

Belastingaangifte & fiscaal advies

Ondernemers worden geconfronteerd met diverse belastingregels. Wij maken gebruik van alle fiscale mogelijkheden en houden onze kennis up-to-date, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden en niet meer belasting betaalt dan strikt noodzakelijk is. Wij verzorgen ook erf- en schenkbelasting.

Loonadministratie

Bij het aannemen van personeel is het noodzakelijk om een salarisadministratie te voeren. Als werkgever bent u verplicht om loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen af te dragen aan de belastingdienst.

Benieuwd naar onze expertise & passie?

Bekijk onze reviews

google

Goede en duidelijke service. Aanrader.

Dave Ansems augustus 8, 2023
google

Staat altijd voor je klaar, ook als er dingen snel geregeld moeten worden. Weet erg veel van z'n vak en is erg prettig in het contact. Al met al zeer positief!

Elmer van Bree maart 29, 2023
google

Darryl mijn goed geholpen met opstarten van mijn eenmanszaak! Goed en professioneel! Ben ik blij dat hi goed zorg voor alle papieren voor mijn 👏🏻👌🏻👍🏻

A.M.M ProBouw februari 3, 2023
Langens en Muurmans - Full service Administratiekantoor | Financiële Administratie | Belastingaangifte | Financiële planning | Loonadministratie

Kom op de koffie voor een

Vrijblijvende kennismaking

Breng een bezoek voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Langens & Muurmans V.O.F. onder het genot van een verse kop koffie!

Vaste tarieven

Op deze wijze zijn de kosten van tevoren duidelijk en transparant, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Indien er sprake is van extra werk, wordt dit altijd vooraf besproken.

Persoonlijk contact

Een persoonlijke benadering is voor ons van groot belang. We nodigen u graag uit voor een kop koffie om met u in gesprek te gaan over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en onze dienstverlening kunnen afstemmen op uw behoeften.

Deskundigheid

Door jarenlange ervaring hebben we zorgvuldig expertise opgebouwd, en met het Fiscaal Adviseur keurmerk garanderen we deskundigheid en kwaliteit.

Automatisering

Door gebruik van veilige en toegankelijke online tools heeft u altijd toegang tot uw gegevens, via computer of smartphone, waar en wanneer u wilt.

Of stuur ons een email

WhatsApp whatsapp